• hydraulic hose plus page

Mesin Crimping Selang SNP-32D

Katrangan singkat:

Nama produk:Mesin Crimping Selang
Range Crimping:1/4 "-2" kanggo 6 selang kabel
Range swagging:6-87 mm
Dawane sepatu master die:85 mm
Tegangan standar:380V/50Hz
Daya motor:4Kw
Tegangan & Daya Alternatif:220 V/2.2 Kw
Diameter L * W * H:650mm-500mm * 1300mm
Bobot tanpa lenga:350Kg


Detail Produk

Tag produk

HYDRAULIC HOSE 1SN-7-factory-1

Pambuka Brief

SNP-32D utamané digunakake kanggo Processing buckling kanggo Déwan selang karet tekanan dhuwur ing engineering mechanical.Mesin kasebut nduweni kinerja sing luwih apik kanggo crimping rakitan selang sing nduweni daya kekuwatan gedhe, gangguan kurang, lan gampang operasi.Jumlah buckling bisa diatur kanthi tepat liwat skala.Iku ndadekake divisi basa jamur dadi luwih malah liwat pesawat kepekso pindho wolung-flap jamur jog dilengkapi piranti nuntun akurasi dhuwur.

 

Ana 13 set standar deis teka bebarengan karo mesin, lan kita ngembangake alat pangowahan cepet kanggo nginstal lan mbongkar Dies, bakal ngirit wektu kerja kanggo ngumpulake ukuran sing beda kanggo selang lan fitting.

 

Kajaba iku, ing kabeh konfigurasi mesin crimping 32D iki, alat crimping iki bisa ngumpulake selang nganti 2 inci saka 6 kawat baja selang hidrolik, lan efek perakitan selang saka iku sampurna.

Hose crimping machine 32D-1
hose crimping machine crimping tool

Parameter produk

Nomer Bagian: 32D
Ukuran selang: 2” 6S
Range Swagging: ¤ 6-87 mm
Dawane Sepatu Master Die: 85 mm
Tegangan standar: 380V/50Hz
Daya Motor: 4 kW
Pilihan Tegangan & Daya: 220 V/2.2 kW
Pompa: 19L/min
Jumlah Swagging / Jam: 1000
Tingkat Noise: 70dB
Max Opening: ¤+34 mm
Crimping Force: 5260kN
Diameter L * W * H: 650mmx500mmx1300mm
Bobot tanpa lenga: 350KG

Pilih sing bener kanggo bengkel selang sampeyan

1) komputer numerik kontrol selang Hydrauic mesin crimping

Mesin crimping selang hidrolik pengontrol komputer duwe kauntungan luwih akeh, luwih trep kanggo operate, dibandhingake karo penyesuaian manual tradisional, presisi crimping yaiku 0.01mm, kaping 10 tinimbang mesin crimping tradisional.

2) Materi

Kita nggunakake motor listrik domestik sing diimpor lan misuwur, lan tutup silinder minyak kromium, tangki minyak, lan rod piston.

3) Sistem konduksi hidrolik

Sistem konduksi Hydraulic kita stabil lan umur dawa banget.Iku awet lan lenga tengen, selang mencet duwe kinerja luwih.

4) Sambungan mati

Crimping mati apik lan apik, luwih trep kanggo nginstal amarga sambungan magnetisme

hose crimping machine crimping dies-2

Fitur Teknis Utama

Fitur Teknis Utama
1. Pompa sing efisien lan kuat
2. Alat pangowahan cepet
3. Die set rak

4. Piranti kontrol presisi, dilengkapi lampu sinyal

5. Mikrokomputer seri kontrol

Hose crimping machine cerification

Aplikasi

Matur nuwun kanggo milih mesin hidrolik SINOPULSE, mesin crimping selang seri kontrol mikro minangka produk anyar kita, sing akurasi crimping saya apik lan konsistensi crimping maneh kuwat.Ngelingi fenomena sing alat crimping selang tansah digunakake kanggo crimping bend non-standar, kita nambah mbukak lan maringaken kemampuan.

Desain sistem hidraulik sing dioptimalake nggawe peralatan kasebut luwih stabil.

Wong-wong kita bakal ketegangan saben saraf kanggo nggawe produk sing marem.

Mesin crimping selang iki akeh digunakake kanggo nggawe selang ngrakit kanggo kabeh jinis mesin konstruksi, mesin tetanèn, lan kabeh jinis peralatan industri.SNP32D hose crimper minangka model jual paling panas sing bisa ngethok ukuran selang saka 1/4 "nganti 2"

Hose crimping machine application

Proses Produksi Produk

hose machine-production line-2

Produk liyane

Mesin Crimping Selang
Mesin Crimping SNP-32D (PLC kontrol Hydraulic Hose Crimping Tool)
Mesin Crimping SNP-32B (PLC kontrol Hydraulic Hose Crimping Tool)
Mesin Crimping SNP-32Dplus (kontrol PLC Hydraulic Hose Crimping Tool)
Mesin Crimping SNP-DX68 (Alat Crimping Selang Hidrolik Kompetitif)
Mesin Crimping SNP-250A (Hydraulic Hose Crimping Tool)
Mesin Crimping SNP-120D (Crimper Selang Gampang Nganggo Otomatis)
Mesin Crimping SNP-240F (Alat Crimping Selang Diameter Besar)
Mesin Crimping SNP-M200 (Alat Crimping Manual)
Mesin pemotong selang
Mesin pemotong SNP-C05 (Alat Pemotong Selang Ekonomis)
Mesin pemotong SNP-C10 (Alat Pemotong Selang sing efisien dhuwur)
Mesin pemotong SNP-C20 (Alat Pemotong Selang Bebas Debu)
Mesin Skiving Selang
Mesin Skiving SNP-S10 (Alat Peeling Karet Selang Ekonomis)
Mesin Skiving SNP-S20 (Alat Pemotong Selang sing efisien dhuwur)
Pengujian tekanan selang Bangku (mesin uji tekanan bursting tekanan tinggi)

HYDRAULIC HOSE 1SN-12-OTHER PRODUCTS

Shipping lan Sawise-sales

hose machine-packing-2
HYDRAULIC HOSE 1SN-10-customer feedback

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita