• hydraulic hose plus page

Food Grade selang 20 bar/300psi

Katrangan singkat:

Konstruksi:
tabung:Karet kualitas panganan putih, NR, NBR utawa EPDM
Pengukuhan:Kain sintetis kekuatan dhuwur lan kawat helix
Panutup:Karet sintetis alus (dibungkus), biru utawa putih, tahan cuaca
Tekanan kerja:10 BAR / 20 BAR
Tekanan BURST:30 BAR / 60 BAR
Keamanan:3:1
Suhu:-32 ℃ - +80 ℃


Detail Produk

Tag produk

HYDRAULIC HOSE 1SN-7-factory-1

Deskripsi Produk

Selang karet Food Grade karo FDA umume digunakake ing pirang-pirang industri.Digunakake sacara wiyar kanggo ngeculake lan nyedhot produk pangan sing padhet, cair lan liyane.Selang karet bahan pangan digawe saka macem-macem senyawa karet lan dikuatake kanthi sintetis, kabel utawa kombinasi saka loro-lorone.
Tubing karet bahan pangan diprodhuksi kanggo ngebaki kahanan sing nuntut ing pabrik pangolahan panganan.Padha bisa tahan nangani kasar lan kahanan suhu dhuwur.Selang panganan kualitas apik bisa nyonggo pasokan tekanan dhuwur.

food grade hose-1
food grade hose-2

Parameter produk

Bagian No. ID OD Tekanan Kerja Tekanan Burst Lapisan
inch mm mm bar psi bar psi ply
FD300-04 1/4" 6.4 14.0 20 300 60 900 1
FD300-05 5/16" 7.9 16.0 20 300 60 900 1
FD300-06 3/8" 10.5 18.0 20 300 60 900 1
FD300-08 1/2" 12.7 22.0 20 300 60 900 1
FD300-10 5/8" 15.9 26.0 20 300 60 900 1
FD300-12 3/4" 19.1 29.0 20 300 60 900 1
FD300-16 1" 25.4 37.0 20 300 60 900 2
FD300-20 1-1/4" 31.8 45.8 20 300 60 900 4
FD300-24 1-1/2" 38.2 52.6 20 300 60 900 4
FD300-32 2" 50.8 65.6 20 300 60 900 4
FD300-40 2-1/2" 64.0 80.2 20 300 60 900 6
FD300-48 3" 76.0 93.4 20 300 60 900 6
FD300-64 4" 102.0 120.6 20 300 60 900 6
FD300-80 6" 152.0 170.6 20 300 60 900 6

Karakteristik

Food grade tabung
Tutup tahan cuaca lan abrasion
Nangani macem-macem produk panganan
Kasedhiya tutup alus lan corrugated

Kontrol kualitas

Pabrik kita ora nggunakake bahan daur ulang, sadurunge produksi bakal nggawe test meksa, kekuatan tensile, sawise bakal ngawasi vulkanisasi.

Aplikasi

1. Proses transfer,.Stasiun Washdown, Pangolahan panganan massal.
2.Food bahan selang cocok kanggo nyedhot lan discharge saka anggur, bir lan pangan Cairan liyane kayata susu, cider, jus woh lan alkohol nganti 96% khusus dirancang kanggo transfer tank ing produksi wedang, winery, breweries & distileries.

food grade hose-3

Kaluwihan produk

Kenapa Pilih Kita?
Pengalaman 1,15 taun lan produsen Sertifikat ISO 2015
2. Tes laboratorium menehi bahan mentah kualitas TOP
3. kertu tanggung jawab ngawasi saben langkah sak produksi
4. Institusi kontrol kualitas sing ketat sawise produksi
5. Cepet, Ramah, pinter sales & sales profesional karo layanan jam kerja lengkap
6. Garansi layanan purna jual & garansi
7. Layanan merek OEM kasedhiya.

Kita ngupayakake dadi perusahaan pangiriman cairan lan tenaga sing paling apik ing saindenging jagad supaya produk kita ora mung ngluwihi standar industri, nanging uga ngluwihi pangarepan sing dikarepake para pelanggan.

SINOPULSE welcome kanggo kabeh pelanggan anyar lan klien njaluk ing tutul karo kita kanggo interaksi bisnis cilik mangsa lan sukses bebarengan.Produk kasebut bakal disedhiyakake ing saindenging jagad, kayata Italia, Jerman, Inggris, Spanyol.USA, Kanada, Brazil, Argentina, Panama, Peru, Chili, Vietnam, Indonesia, Australia ... bakal duwe prospek sing sregep lan bakal disebarake ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

food grade hose-4

Proses Produksi Produk

industrial rubber hose production line-2
HYDRAULIC HOSE 1SN-8-TESTING

Produk liyane

Kita duwe sawetara selang Industri gedhe ing pasar, sing bisa kepenak karo aplikasi tekanan sing beda.

Selang Air & Banyu
Selang Bahan Bakar Kab
Selang Beton Kab
Selang Kimia Kab
Selang Suction & Discharge
Selang Bensin
Selang Welding
Selang Sandblast Kab

Selang Truk Tank Kab
Selang Pangiriman Bahan
Selang Food Grade Kab
Selang uap
Selang Silikon Kab
Selang Rem
Selang A/C

HYDRAULIC HOSE 1SN-12-OTHER PRODUCTS

Shipping lan Sawise-sales

HYDRAULIC HOSE 1SN-5
HYDRAULIC HOSE 1SN-10-customer feedback

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    CUSTOMER VISIT News