• hydraulic hose plus page

AIR-BAYU selang 20 bar/300psi

Katrangan singkat:

Konstruksi:
lumahing:Lumahing Gamelan lan lumahing tekstil
tabung:NR & SBR karet sintetis, werna ireng.
Pengukuhan:1ply utawa 2ply high tensile polyester thread braiding, multiple ply high tensile fabric
Panutup:NR & SBR karet sintetis, lumahing alus utawa kebungkus, ireng, kuning, abang kasedhiya
Tekanan kerja:10 BAR / 20 BAR
Tekanan BURST:30 BAR / 60 BAR
Keamanan:3:1
Suhu:-20 ℃ (-4 ℉) kanggo 80 ℃ (+176 ℉)


Detail Produk

Tag produk

HYDRAULIC HOSE 1SN-7-factory-1

Deskripsi Produk

SINOPULSE FACTORY nawakake macem-macem Industrial, Air - Water, lan Selang Serbaguna kanggo nangani aplikasi apa wae.Hoses kita dirancang kanggo nindakake ing dhuwur lan kurang lan tekanan lan cocok kanggo macem-macem aplikasi.

air water hose-1
air water hose-2

Parameter produk

Bagian No. ID OD Tekanan Kerja Tekanan Burst dawa
inch mm mm bar psi bar psi M
AS300-04 1/4" 6.4 13 20 300 60 900 100
AS300-05 5/16" 7.9 15 20 300 60 900 100
AS300-06 3/8" 9.5 17 20 300 60 900 100
AS300-08 1/2" 12.7 21 20 300 60 900 100
AS300-10 5/8" 15.9 24.5 20 300 60 900 100
AS300-12 3/4" 19.1 29 20 300 60 900 100
AS300-16 1" 25.4 35 20 300 60 900 100
Bagian No. ID OD Tekanan Kerja Tekanan Burst dawa
inch mm mm bar psi bar psi M
AW300-04 1/4" 6.4 15 20 300 60 900 100
AW300-05 5/16" 7.9 17 20 300 60 900 100
AW300-06 3/8" 9.5 19 20 300 60 900 100
AW300-08 1/2" 12.7 22 20 300 60 900 100
AW300-10 5/8" 15.9 26 20 300 60 900 100
AW300-12 3/4" 19.1 30 20 300 60 900 100
AW300-16 1" 25.4 36 20 300 60 900 100
AW300-20 1.1/4" 31.8 44 20 300 60 900 100
AW300-24 1.1/2" 38.1 52 20 300 60 900 100
AW300-32 2" 66 66 20 300 60 900 100

Karakteristik

Karet sintetik anti aging
Cuaca lan tahan ozon
resistance abrasion banget

Kontrol kualitas

Ora ana bahan daur ulang
resistance abrasion
Tes tekanan
Kekuwatan tensile
Monitoring vulkanisasi

Aplikasi

Utamane digunakake kanggo ngirim udara, nglebokake gas lan banyu ing pertambangan, konstruksi, teknik, galangan kapal, produksi baja dll.

air water hose-4

Kaluwihan produk

Kenapa Pilih Kita?
Pengalaman 1,15 taun lan produsen Sertifikat ISO 2015
2. Tes laboratorium menehi bahan mentah kualitas TOP
3. kertu tanggung jawab ngawasi saben langkah sak produksi
4. Institusi kontrol kualitas sing ketat sawise produksi
5. Cepet, Ramah, pinter sales & sales profesional karo layanan jam kerja lengkap
6. Garansi layanan purna jual & garansi
7. Layanan merek OEM kasedhiya.

Kita ngupayakake dadi perusahaan pangiriman cairan lan tenaga sing paling apik ing saindenging jagad supaya produk kita ora mung ngluwihi standar industri, nanging uga ngluwihi pangarepan sing dikarepake para pelanggan.

Apa sampeyan ana ing konstruksi, pertanian, pertambangan, pangolahan minyak bumi, pengecoran, galangan kapal, utawa tambang, sampeyan bisa ngandelake PABRIK SINOPULSE kanggo kabeh kabutuhan sampeyan.

We welcome kanggo kabeh pelanggan anyar lan klien njaluk sesambungan karo kita kanggo interaksi bisnis cilik mangsa lan sukses bebarengan.Produk kasebut bakal disedhiyakake ing saindenging jagad, kayata Italia, Jerman, Inggris, Spanyol.USA, Kanada, Brazil, Argentina, Panama, Peru, Chili, Vietnam, Indonesia, Australia ... bakal duwe prospek sing sregep lan bakal disebarake ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

air water hose-3

Proses Produksi Produk

industrial rubber hose production line-2
HYDRAULIC HOSE 1SN-8-TESTING

Produk liyane

Kita duwe sawetara selang Industri gedhe ing pasar, sing bisa kepenak karo aplikasi tekanan sing beda.

Selang Air & Banyu
Selang Bahan Bakar Kab
Selang Beton Kab
Selang Kimia Kab
Selang Suction & Discharge
Selang Bensin
Selang Welding
Selang Sandblast Kab

Selang Truk Tank Kab
Selang Pangiriman Bahan
Selang Food Grade Kab
Selang uap
Selang Silikon Kab
Selang Rem
Selang A/C

HYDRAULIC HOSE 1SN-12-OTHER PRODUCTS

Shipping lan Sawise-sales

HYDRAULIC HOSE 1SN-5
HYDRAULIC HOSE 1SN-10-customer feedback

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    CUSTOMER VISIT News